Ağırlık Hesaplama

Sektör içerisinde uzun yıllardır elde ettiğimiz tecrübe ve deneyim ile üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerimizde sizlere kaliteli seçenekler sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerimize devam ederken aynı zamanda konusunda uzman ve deneyimli olan personellerimiz ile sizlere hizmet öncesinde ve sonrasında detaylı destek veriyoruz. 

Ürünlerimiz farklı ağırlıklarda üretilen ve farklı ihtiyaçlara uygun olabilecek olan ürünlerdir. İsteğinize bağlı olarak size özel ürünleri de farklı ağırlıklar da sunabiliyoruz. 

Demir çelik sektöründe öncü olan markamızın ağırlık hesaplama sayfasından ürünlerimizin ağırlıkları ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Toplam ağırlık hesaplama işlemleri için tek tek ilgilendiğiniz ürünün hesaplama araçlarından yararlanabilirsiniz. Aşağıdaki tabloda ürünlere özel detaylı bilgiler ve hesaplama araçları da yer almaktadır.

Sac Ağırlık Hesaplama 

Levha haline getirilen ve sac olarak kullanılacak hale getirilen saclar endüstriyel şekilde işlenerek sizlere sunulur. Sac ağırlık hesaplama işlemi standart olarak 12 nervürlü olarak üretilen ürünlerden daha farklıdır. Sac ağırlık türleri kalınlık, yükseklik, genişlik ve uzunluğa göre değişebilir. Ayrıca rulo sac ağırlığı da diğer sac türlerine göre farklı olabilmektedir.

Boru Ağırlık Hesaplama

Ağırlık hesabı yapmak için yararlanabileceğiniz boru ağırlık hesaplama sayfasından ihtiyaç duyabileceğiniz özel ürünlerin ağırlıklarını pratik bir şekilde hesaplayabilirsiniz. Dış çap, duvar ve uzunluk gibi bilgilere ilgili hesaplama sayfasından erişebilirsiniz.

Profil Ağırlık Hesaplama 

Geniş kullanım alanlarıyla ilgi gören galvanizli ve boyalı olarak da tasarlanan profiller 12’lik nervürlü demirlerin birleşimiyle de üretilmektedir. Donatı çeliği ve demirin çapının hesaplanabilmesi için hesaplama aracından destek alabilirsiniz.

Demir Ağırlık Hesaplama

İlk demir hesaplama işlemini yaparak projelerinize uygun demirlere erişebilirsiniz. İnşaat demiri olarak kullanabileceğiniz bu ürünler 14 m çapında üretilebileceği gibi aynı zamanda farklı boyutlarda da üretilebilmektedir. İnşaat demir ağırlık hesaplama işlemi için ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 

Köşebent Ağırlık Hesaplama

L demiri ve köşebent demiri modelleri standart ağırlık ve teknik özelliklerine sahiptir. Fakat bu ürünler de diğer ürünlerimizde olduğu gibi sizlere özel bir şekilde sunulabilmektedir. Haddeleme işlemleriyle elde edilen bu ürünler imalat ve onarım projelerinde ihtiyaç duyulan ürünler arasındadır. 

Römorklar, kamyon yatakları, çiftlik uygulamaları ve inşaat ekipmanları gibi alanlarda da köşebent modelleri sık sık tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Köşebent ağırlık hesaplama işlemi için de özel hesaplama aracımızı kullanabilirsiniz. İnşaat demiri ağırlığı ve demir ağırlığını net bir şekilde öğrenebileceğiniz aracımızı kullanabilmek için ilgili alanları doldurmanız yeterlidir. Demir ağırlık hesaplama aracına kalınlık, yükseklik, genişlik ve uzunluk gibi bilgileri girebilirsiniz.

Lama Demiri Ağırlık Hesaplama

İşlevsel özelliklere sahip olan lama demirleri korkuluk, çit ve dekoratif amaçlı olarak tercih edilir. Silme demirleri farklı genişlikler ile ön plana çıkabilmektedir. Yuvarlak dolu malzeme ağırlık hesaplama ve lama demiri ağırlık hesaplama işlemini sizlere özel sunduğumuz araçlarımız sayesinde son derece pratik bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Mil ağırlık hesaplama işlemi ve nervürlü inşaat demiri hesap işlemlerini de ürünlerin kalınlık, genişlik ve uzunluk bilgilerini girerek hesaplayabilirsiniz. 

Transmisyon Mili Ağırlık Hesaplama

Çubuk ve yuvarlak gibi farklı mil aksamlarına sahip olan bu ürünler arasında inşaat demiri olarak da tercih edilenler mevcuttur. Transmisyon millerinin ağırlıklarını hesaplamak isterseniz ağırlık hesaplama aracını kullanabilirsiniz. 

Belirli bir çapta döndürülen ve taşlanan yuvarlak çubuk ürünlerden olan transmisyonlar yuvarlak demirlerin kısımlarına da sahiptir. Kaliteli yüzeyi ile dikkat çeken bu ürünlerin düz bölümlerinin elde edilebilmesi için cilalama işlemi de yapılmaktadır. Yuvarlak demir kısımları ise genel olarak rulmanlar, pistonlar ve hidrolik silindirlerde kullanılır.